Muut pigmentit

Titaanivalkoinen R
Titaanivalkoinen R, titaanidioksidi, on CE-merkitty, hienojakoinen, epäorgaaninen valkoinen jauhemainen pigmentti, joka on tarkoitettu betonin, laastien, tasoitteiden ja saumausmassojen vaalentamiseen.

Titaanivalkoinen R on sään- ja valonkestävä väriaine. On huomattava, että valkoista betonia voidaan valmistaa vain käyttämällä valkosementtiä ja valkoista runkoainetta.
Titaanivalkoinen-R-esite.pdf                 
Titaanivalkoinen-R-ktt.pdf
CE: Suoritustasoilmoitus

Colortherm-kromioksidivihreä  on CE-merkitty hienojakoinen, epäorgaaninen, jauhemainen, vihreä pigmentti joka on tarkoitettu betonien, laastien, tasoitteiden ja saumausmassojen värjäykseen. Tuote on sään- ja valonkestävä.

Pigmentti on kromioksidia (Cr2O3) joka ei liukene veteen, happoihin tai emäksiin ja sopii siksi erinomaisesti sementtipohjaisiin tuotteisiin. Pigmentti kestää korkeita lämpötiloja 1000 °C:een saakka.

Colortherm-esite.pdf
Colortherm-green-GN-ktt.pdf
CE: Suoritustasoilmoitus

Sininen-betoni-pieni.jpg

HEUCODUR-Blau 5-100 sininen on CE-merkitty hienojakoinen, jauhemainen, sininen pigmentti, joka on tarkoitettu betonien, laastien, tasoitteiden ja saumausmassojen värjäykseen. Tuote on sään- ja valonkestävä. 

Pigmentti on kobolttipohjainen väriaine, joka kestää kemikaaleja, alkaleja sekä korkeita lämpötiloja  1000 °C:een saakka. Se sopii myös muovituotteiden värjäykseen.

Heucodur-Blau-5-100-esite.pdf 
Heucodur-Blau-5-100-ktt.pdf 
CE:  suoritustasoilmoitus