Väripigmentit

Suunnittelijoilla, arkkitehdeilla ja rakennuttajilla on käytettävissään useita eri materiaaleja, joilla voidaan saavuttaa haluttu esteettinen ratkaisu. Värivalikoima on kattava, perusvärien punaisen, mustan, keltaisen sekä ruskean lisäksi löytyvät kromioksidivihreä, koboltin sininen sekä titaanidioksidi.

Bayferrox®-pigmenttejä voi sekoittaa keskenään, mikä mahdollistaa laajan valikoiman eri värisävyjä. Valikoimastamme löytyy myös valkosementtiä, mikä antaa väreille kirkkaammat sävyt. Pigmenttimme ovat sään- ja valonkestäviä, mikä takaa halutun lopputuloksen säilyvyyden. Pigmenttien tulee lisäksi kestää vahvasti alkalisen sementtipastan syövyttävä vaikutus eikä liueta sekoitusveteen, mutta niiden on betonin valmistusprosessin aikana sitouduttava kiinteästi ja pysyvästi betonimassaan. Bayferrox®-pigmentit ovat olleet markkinoilla jo kymmeniä vuosia ja osoittaneet laatunsa teknisten dokumenttien lisäksi myös käytännössä.

Bayferrox®-pigmentit

Muut Pigmentit

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.