Hissin ripustuslenkit

Betoniin valettava ripustuslenkki

Hissin ripustuslenkki koostuu hylsyankkurista (+ ankkurointiteräksestä), asennuskiekosta ja vaijerinostolenkistä. Hylsyankkuri on asennettava muottiin ennen betonivalua. Sitä ei voi jälkikiinnittää betoniin. Hylsyn ankkurointiteräs ei kuulu toimitukseen, se taivutetaan ja asennetaan hylsyn muottiasennuksen yhteydessä.

Tyyppipiirustukset

Kone-2000

Kone-4000

Läpikiinnitettävät hissilenkit

Hissin ripustuslenkkien asennus on mahdollista myös läpipulttaamalla. Läpipulttaamalla asennettavassa ripustuslenkissä varastotuotteina ovat 20 kN ja 40 kN ripustuslenkit.

Hissin ripustuslenkki - jälkikiinnitys esite

Läpikiinnitys-hissilenkki – DoC

Jälkikiinnitettävät ripustuslenkit

Jälkikiinnitysankkureilla asennettavassa ripustuslenkissä varastotuotteina ovat 25 kN ja 40 kN ripustuslenkit.

LSP-ripustuslenkki esite

Pfeifer Load Eye

Pfeifer Load Eyen kiinnitys muottipintaan tapahtuu liimaamalla tai naulaamalla. Suojakannen poiston jälkeen silmukka käännetään auki varauskotelosta. Käytön jälkeen silmukka voidaan taivuttaa takaisin varaukseen odottamaan esim. huoltotöiden aikaista jatkokäyttöä.

Pfeifer Load Eye -hissisilmukka on suunniteltu hissin asennukseen joko työnaikaisena nostopisteenä (materiaalien nostokuormat), valjaiden kiinnityspisteenä (henkilökuormat, maks. 3 hlö) tai henkilöiden kuormittamien työtasojen kiinnityspisteinä. Eri käyttötilanteiden sallitut kuormat ja varmuuskertoimet selviävät tarkemmin tuotteen esitteestä. Pfeifer Load Eye on CE-merkitty ETA-hyväksynnän pohjalta ja noudattaa konedirektiivin vaatimuksia, lisätiedot tuotteen esitteestä.

Pfeifer Load Eye -esite

Pfeifer Load Eye -ETA-hyväksyntä

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.