Muurauskannakkeet

Bethania – Tikkurila, Vantaa

Vuonna 2021 valmistuva yhdeksänkerroksinen Bethania on Lujatalon, Vantaan seurakuntayhtymän ja opiskelija-asuntosäätiö Hoasin hanke Tikkurilan ydinkeskustassa. Keskeinen sijainti, yhteisöllisyys ja toimivat tilat olivat Bethanian suunnittelun lähtökohdat. Bethania on osa Tikkurilan kirkkokorttelia ja viereen rakentuukin uusi kirkko yhteisöllisyyttä tukemaan. 

Jotta ydinkeskustan sijainti voidaan hyödyntää maksimaalisesti, Bethaniaan rakennettavat neliöt on käytetty viisaasti. Katutasoon rakentuu liiketiloja, maan alle parkkihalli ja muihin kerroksiin asuntoja. Asuntoja rakennukseen tulee yli 200, joista suurin osa on opiskelija-asuntoja ja loput seurakunnan asuntoja.

Semtun laadukkaat JVAeco+ -muurauskannakkeet valikoituivat rakennuksen julkisivumuurauksen tueksi. JVA-tiilimuurauskannakkeilla nauhamuurausten kannatus voidaan tehdä ilman näkyviin jääviä kiinnityksiä. Ilman tiilipalkkia tuettuna muuraus voidaan tehdä kokonaisuudessaan samasta tiilierästä ja saada julkisivupinnasta yhtenäinen.

Bethania (7).jpg

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.