Suunnittelijalle

Tarjoamme työkaluja CAD-suunnitteluun, Tekla-mallinnukseen sekä tuotteiden mitoitukseen.

CAD-piirtotyökalut löytyvät nykyisin ProdLib-palvelussa, jota rakennamme ja kehitämme  erityisesti suunnittelijoiden antaman palautteen perusteella.  ProdLibistä löytyvät myös suunnittelussa tarvittavat tekniset tiedot tiivistettynä sekä kattavampi käyttöohje.

ProdLib lyhyesti

Linkki ProdLib

Tekla-käyttäjille mallinnukseen tarjottavat avut löytyvät Tekla Warehousesta Semtun oman sivuston kautta. Teklaan tehtyjen osien kehitystyö jatkuu ja toivomme suunnittelijoiden antavan aktiivisesti palautetta osien toimivuudesta ja uusista tarpeista.

Linkki TeklaWarehouse

Linkit mitoitusohjelmiin ja käyttöohjeet löytyvät sivuiltamme kunkin tuotteen omalta alasivulta, tai suoraan alla olevasta listasta.

Mitoitusohjelmat

BSF-piilokonsoli

DB-ankkurit

Ferbox-työsaumaraudoitteet

Isopro ja Isomaxx-parvekeraudoitteet

JDA-lävistysraudoitteet

JTA-kiinnityskiskot

JVA-tiilimuurauskannakkeet

RVK- ja TSS-lepotasokannakkeet

Mitoitustyökalujen käyttö on aina vastaavaan suunnittelijan vastuulla. Semtu Oy ei ota vastuuta mitoituksen oikeellisuudesta tai toimivuudesta todellisessa tilanteessa. Suosittelemme tarkastamaan tuotteen valinnan myös analyyttisesti.

Käyttäjän on myös varmistettava, että mitoituskohteessa noudatetaan kaikkia kyseistä kohdetta koskevia normeja ja määräyksiä.

Tutustu Semtun arkkitehti-esitteeseen:

Ratkaisut arkkitehdeille

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.