Vetotangot

Vetotankojärjestelmämme on uusiutunut. Kaikki tilaukset toimitetaan nyt uudella UMIX-tangolla. 

UMIX-järjestelmä yhdistää vetotanko- ja vaijerijärjestelmät niin, että molemmissa käytetään samoja haarukkapäitä ja molemmilla on samat vetokestävyysarvot (myös myöhemmin mukaan tulevalla haponkestävällä versiolla). Tällöin esimerkiksi suunnittelija, urakoitsija ja tilaaja voivat joustavasti vielä ennen tilausta vaihtaa järjestelmää tai materiaalia sen vaikuttamatta muiden rakenteiden mittoihin.

Uuden UMIX-järjestelmän edut:

  • Samat mitat haarukkapäille ja komponenteille vaijeri- ja tankojärjestelmissä
  • Materiaalina hiiliteräs (lisäksi myöhemmin tulossa haponkestävä teräs)
  • Vetotangon kierteen parempi kuumasinkitys, joka perustuu valmistustapaan
  • Kaikkien PFEIFER-haarukkapäiden standardoitu rakenne
  • Vetotankojärjestelmien huomattavasti lyhyemmät toimitusajat
  • UMIX-järjestelmällä on ETA-hyväksyntä

Tarkempia tietoja (englanniksi):

Pfeifer vetotangot ja -vaijerit - interaktiivinen esite

UMIX-tekniset tiedot

UMIX-asennusohjeet

UMIX-ETA-hyväksyntä

UMIX-suoritustasoilmoitus/DoP

 

LoadSCAN™ on innovatiivinen järjestelmä, joka mittaa jännityksen vetotangoissa tai vaijereissa käyttäen Pfeiferin patentoimaa ultraäänitekniikkaa. LoadSCAN™-järjestelmän anturi haarukkapään tapissa tarjoaa nopean ja tarkan kuormituksen seurannan. Sovellusta voidaan käyttää joko rutiininomaisiin rasitustarkastuksiin tai kuormien pysyvään seurantaan missä tahansa rakenteessa. Helposti asennettava LoadSCAN™-järjestelmän käyttö mahdollistaa optimoidun suunnittelun, tarjoaa tehokkaan valvonnan ja vähentää minkä tahansa rakenteen ylläpitokustannuksia, kun rakenteen tarkastus on entistä nopeampaa. Yhteen LoadSCAN™ valvontayksikköön voidaan kytkeä jopa 128 tappia.

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.