Hissikuilujen ääneneristysosa JORDAHL® JAI

 

JORDAHL®:n JAI:ta käytetään hissikuiluissa ääneneristykseen. JAI-elementti vähentää äänen siirtymistä rakennuksen runkoon, sen käytön on todettu vähentävän melua jopa 26 dB hissin ohjausjohteen ja kuilun seinän välisessä liitoksessa. Järjestelmä on sandwich-rakenteinen ja se koostuu teräslevyjen väliin asennetuista ääntä eristävistä elastomeerilevyistä. Hissin ohjausjohteen kiinnitys JAI-elementtiin tapahtuu hissivalmistajan kiinnitysosan avulla.

JORDAHL®:n JAI-elementtejä on kolmea erilaista päätyyppiä. Kaikki tyypit soveltuvat uusiin ja olemassa oleviin asuin-, teollisuus- ja toimistorakennuksiin. Kiinnitys kuilun seinään tapahtuu yleensä JTA-kiinnityskiskojen avulla, mutta myös jälkikiinnitettäviä versioita on olemassa.

Materiaali ja pinnoitteet

JAI-elementtejä on saatavana sähkösinkittynä tai tarvittaessa ruostumattomasta teräksestä valmistettuna. Kysy toimitusaikaa Semtusta.

JORDAHL® JAI -esite

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.