Vedeneristys- ja saumojen tiivistystuotteet
Teräskuidut ja injektointiaineet
Kuidut
Raudoitustuotteet
Putki- ja läpivientitiivisteet

As Oy Portus - Helsinki

Verkkosaarenrannassa sijaitseva As Oy Portus on osin meren päälle rakennettu, kansainvälistä arkkitehtuuria henkivä uudiskohde. Upea merinäköala, oma pienvenesatama, uimalaituri, rantasauna ja korkealaatuinen asuminen yhdistettynä loistavaan keskeiseen sijaintiin tekee tästä asumiskohteesta uniikin ja erittäin halutun. Verkkosaari on urbaani alue, joka tarjoaa monipuoliset palvelut, mutta silti vehreän ja viihtyisän asuinympäristön.

Kohteen suunnitteli Arkkitehtitoimisto A6 ja rakennuttaja ja rakennusurakoitsija kohteessa oli laadukkaisiin ja yksilöllisiin asuntoihin erikoistunut Westpro Oy. Kohteen maa-, pohja- ja paikallavalurakentamisesta vastasi vaativien pohjarakennusurakoiden asiantuntija E.M. Pekkinen Oy, jonka kanssa Semtu toimi yhteistyössä.

Tämän vaativan kohteen haaste oli sijainti meren välittömässä läheisyydessä ja osin sen päällä, tämä asetti omat vaatimuksensa rakentamiseen ja rakennusmateriaalien valintaan. Semtun helposti asennettavat, kestävät sekä luotettavat vesitiiviit järjestelmät kuten Pentaflex®-työsaumajärjestelmä, Kunex®-saumanauhat sekä POLO-RDS-läpivientijärjestelmä tiivistivät Portuksen rakenteet turvallisesti. Lisäksi kohteessa käytettiin laadukkaita Sem®Ject-injektointitarvikkeita sekä Ferbox®-työsaumaraudoitteita.

Helsingin Portus 2.jpg

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.