Betonin lisäaineet
Raudoitustuotteet

As. Oy Tuusulan Rykmentin puistotie - Hyrylä

As. Oy Tuusulan Rykmentin puistotie on Hyrylän vanhalle ilmatorjuntarykmentin kasarmialueelle rakentuva viisikerroksinen kerrostalo Tuusulassa. Tuusulan Rykmentinpuiston rakennuksien suun­nit­te­lun pohjana oli kunnioittaa alueen pitkää historiaa puolustusvoimien ka­sar­mia­lueena sekä rakennusten sijoittelun että visuaalisen ilmeen puolesta. Tiilijulkisivut sekä rakennuksien asettelu muurimaisesti jatkavat alueen kasarmiperinnettä. Kohteen rakennuttaja on A-Kruunu Oy ja pääurakoitsija Jatke Uusimaa Oy. Betonielementit kohteeseen toimitti Kankaanpään Betoni ja Elementti Oy.

Kohteen korkealaatuiset betonielementit toteutettiin käyttämällä Semtun Sem®Flow ELE-S -betonielementtien tehonotkistinta, Sem®Air 102 -huokostinta sekä Auramol Bio W 45 -muotinirrotusainetta. Lisäksi rakennuksen betonielementit liitettiin laadukkailla Pfeifer VS-80 -vaarnalenkeillä.

Rykmentinpuisto valmis (3).jpg

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.