Pfeifer PH -harjateräsjatkos 

Kun rakennat luotettavilla ja turvallisilla Pfeifer PH -kierteisillä harjateräsjatkoksilla, lopputulos on taatusti priimaa. Pfeifer PH -harjateräsjatkokset ovat helppoja asentaa, värimerkintöjen ansiosta koon tunnistus on nopeaa, eikä muotin rei'ittämiseen ole tarvetta. Kierteen suojaus estää ruosteen ja lian pääsyn jatkoksen kierteisiin. Pfeifer PH -järjestelmä on myös turvallinen, sillä törröttäviin tankoihin kompastumisen vaaraa ei ole. Luotettavuuden puolesta puhuvat tyyppitestit sekä ulkoinen että Pfeiferin sisäinen laadunvalvonta. Järjestelmä on myös kustannustehokas vaihtoehto; järjestelmässä on vakio M-kierre sekä lukitusmuttereiden tarvetta ei liitoksen varmistamiseksi ole.

Pfeifer PH -harjateräsjatkosjärjestelmään kuuluu PH-MU-muhvitanko, PH-A-jatkostanko ja PH-K-liitospultti.

Pfeifer PH-MU                                        Pfeifer PH-A                                                  Pfeifer PH-K

muhvitanko                                            jatkostanko                                                   liitospultti

Muhvitanko asennetaan yleensä muovisen varauskiekon avulla muottia vasten, jatkoskappaleena muhvitangolle toimii joko jatkostanko tai liitospultti + toinen muhvitanko.

Pfeifer PH -naulauslevy

CE-merkitty PH-harjateräsjatkos

Järjestelmän osilla on aiemman Varmennustodistuksen sijasta nyt ETA-hyväksyntä ja ne ovat CE-merkittyjä. PH-järjestelmän avulla harjateräkset voidaan jatkaa turvallisesti ja vaivattomasti. Tankojen liitos kiristetään momenttiavaimella oikeaan momenttiin. Tällöin saadaan aikaan täyden kapasiteetin jatkos käytetylle teräskoolle. Sekä muhvi- että jatkostankoja löytyy eri pituisilla harjateräksillä varustettuna. Tuotteiden mitat löytyvät käyttöohjeesta.

      Kuva 1. Kahden muhvitangon (PH-MU)                       Kuva 2. Muhvitangon (PH-MU) ja

      ja liitospultin (PH-K) liitos                                           jatkostangon (PH-A) liitos

 

Lisätietoa Pfeifer PH -järjestelmästä:

Pfeifer PH-järjestelmä käyttöohje

Pfeifer PH -järjestelmä ETA-hyväksyntä

Pfeifer PH Suoritustasoilmoitus/DoP

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.