Pinnan suoja-aineet

Betonipinnan varsinaiseen suojaamiseen käytetään impregnointiaineita, jotka mm. tiivistävät pintaa ja tekevät siitä vettä hylkivän. Imeytysaineilla ja graffitisuoja-aineilla voidaan tehostaa pinnan suojausta ja puhdistettavuutta.

Evercrete® V

Evercrete® V on CE-merkitty (SFS-EN 1504-2:n mukainen) betonipintojen suoja- ja impregnointiaine, joka suojelee betonipintoja rappeutumiselta. Se tunkeutuu erityisen katalyytin avulla jopa 40 mm syvälle betoniin. EverCrete® V soveltuu vedeneristeeksi ja pysyväksi suojaksi kaikenlaisille betonipinnoille. Se todistetusti myös parantaa pakkaskestävyyttä.

Evercrete®V esite

Evercrete®V käyttöturvallisuustiedote

Evercrete®V suoritustasoilmoitus/DoP

Sicorol F

Sicorol F on vesipohjainen, liuotteeton CE-merkitty (SFS-EN-1504-2 mukainen)  vettä hylkivä impregnointiaine riittävän imukykyisille betonipinnoille. Se on uv-valon ja säänkestävä ja vähentää pinnan härmeenmuodostusta.  Tuote voidaan levittää lähes välittömästi muotin purun jälkeen elementin pintaan.

Sicorol F esite

Sicorol F käyttöturvallisuustiedote

Sicorol F suoritustasoilmoitus/DoP

Katso demovideo kuinka Sicorol F suojaa pintasi

Tuotteiden levittämiseen sopii luotettava Gloria-paineruisku.

Gloria-paineruisku esite

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.