Omega-liikuntasaumat

Omega on valmiiksi raudoitettu ja koottu, mittatarkka, tukeva, limijatkoksin toteutettava betonilattioiden liikuntasaumaprofiili. Sitä käytetään maanvaraisissa betonilattioissa, joihin ei kohdistu erityisen suuria pyöräkuormia.

Tuote sallii lattian kutistumaliikkeet sauman suuntaisesti ja kohtisuoraan saumaa vastaan. Saumaprofiili kykenee välittämään sauman reunalla olevan kuorman sauman toiselle puolelle jopa 20 mm aukeamalla.

Omega-liikuntasaumaa suositellaan käytettäväksi kevyesti ja keskisuuresti kuormitetuissa lattioissa, joissa ei ole suurta liikennettä.

Omega-liikuntasaumaprofiili esite

Profiilista on myös CE-merkitty Mini-Omega -versio, joka on suositeltu käytettäväksi pintabetoneissa.

Mini-Omega esite

Mini-Omega CE-merkintä

Mini-Omega Suoritustasoilmoitus/Dop

e-straight-liikuntasaumaprofiili

Taloudellista ja ekologista CE-merkittyä e-straight-liikuntasaumaprofiilia käytetään paalulaattojen ja maanvaraisten betonilattioiden liikuntasaumoissa. Tuote sallii lattian kutistumaliikkeet sauman suuntaisesti ja kohtisuoraan saumaa vastaan. 

e-straight-liikuntasaumaprofiili on kevyt saumalaite, joka soveltuu paksuihin laattoihin. Tuote on optimaalinen keskisuuresti ja suuresti kuormitettuihin lattioihin, joiden paksuus on > 140 mm. Profiili ei sovellu tiloihin, joissa on kovapyöräliikennettä.

e-straight-esite

e-straight suoritustasoilmoitus/DoP

e-straight-asennusohje

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.