Wasa-tuotantoaluslevyt

Korkealaatuiset Wasa-tuotantoaluslevyt ovat kustannustehokkaita ja erittäin kestäviä. Ne ovat äärimmäisen kovia ja niiden  mekaaninen kestävyys on korkea, joten niiden kuluminen käytössä on vähäistä. Wasa-aluslevyjen mittatoleranssit ovat hyvin tarkat ja tärinän siirtokyky on tasainen.

Wasa-aluslevyjen pinta on tasainen ja suora ja ne ovat helppoja varastoida. Niiden kuorman kantokyky on korkea ja ne sietävät hyvin lämpötilan ja kosteuden muutoksia.

WASA UNIPLAST® ULTRA eli täysin kierrätysmuovista valmistetut tuotantoaluslevyt ovat olleet markkinoiden suosituimpia ja kestävimpiä aluslevytyyppejä jo kaksi vuosikymmentä. Uniplastin elinikä on 12-15 vuotta, jonka jälkeen levyt on mahdollista hioa ja kunnostaa asiakaan tehtaalla tai Wasalla. Homogeeninen materiaali takaa tasaisen ja saumattoman pinnan.

WASA UNIPLAST® ULTRA tarjoaa parhaan kuormankeston ja äärimmäisen kestävyyden. Uniplastin rakenne vahvistetaan mikrokuiduilla, jonka prosenttiosuuden voi asiakas itse määritellä. Tiheys 1300 kg/m3, varmistaa loistavan tärytyksen siirtymiseen. Erittäin taloudellinen ja pitkäaikainen investointi!

WASA TECBOARD® on kennorakenteinen muovinen aluslevy, joka on vahvistettu teräksin. Rakenteensa ansiosta se on erittäin kevyt ja omaa korkean kuorman kantokyvyn ilman taipumaa.

WASA WOODPLAST® on puusta valmistettu aluslevy, joka voidaan muovipinnoittaa, jolloin puiselle aluslevylle saadaan pidempi käyttöikä. Vanerilevyt ovat monikerrosrakenteita, joilla on erinomainen taivutuslujuus ja tärinän siirto-omaisuudet.

WASA SOFTWOOD on puinen tuotantolevy, joka räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.