KVM-betonituotekoneet: Monipuolisuus - Laaja tuoteohjelma - Nopeat tuotteiden vaihtoajat

KVM valmistaa monipuolisia ja kestäviä betonituotekoneita. KVM:n tuotekoneiden ominaisuudet perustuvat yli 60 vuoden kokemukseen betoniteollisuudesta, mikä tekee KVM:sta yhden johtavista betonikoneiden toimittajista. KVM:n tuotekoneille on ominaista laaja tuotesegmentti erittäin ohuista betonilaatoista lähtien massiivisiin päällystys- ja reunakiviin sekä harkkoihin asti. Kone räätälöidään asiakkaan tarpeisiin. Koneen runko on äärimmäisen kestävä hitsattu rakenne, jolla on viiden vuoden takuu.

KVM:n valikoimasta löytyy täydelliset käsittely- ja kovettumisjärjestelmät. Lisäksi KVM tarjoaa erityyppisiä kovetuskammioita, kuten hyllyjärjestelmiä, kasetteja, telineitä ja näiden siirtoratkaisuja jne. Valmiiden tuotteiden käsittelylaitteet: rummutus, halkaisu, pesu. Harkkojen valmistukseen löytyy eristeiden syöttölaitteet.

Tehokas tuotteiden käsittely sekä integroitu logistiikka kuiva- ja märkäpuolen välillä ovat ratkaisevan tärkeitä tehokkuuden ja alhaisten kustannusten saavuttamiseksi. Joustavat ratkaisut voidaan sovittaa sekä uusiin että olemassaoleviin rakennuksiin.

Tutustu KVM-tuotteisiin tarkemmin (EN)

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.