Saumojen tiivistys ja suojaus

Sem®saumanauha

Sem®saumanauha on tarkoitettu betonilattioiden sahattujen kutistumasaumojen suojaamiseen.  Se on joustava PVC-saumanauha, joka on helppo ja nopea asentaa. Nauha painetaan ajettuun sahasaumaan, johon se kiinnittyy tukevasti profiilissa olevien lamellien avulla. Kiinnitettynä on pysyvä ja lopullinen ratkaisu. Saumanauhan avulla saadaan estettyä lian ja veden tunkeutuminen sahasaumoihin. Lisäksi se antaa yhtenäisen ja huolitellun ilmeen betonilattialle.

Sem®saumanauha esite

Egoflex 423  -tiivistysmassa

Egoflex 423 on yksikomponenttinen, elastinen polyuretaanitiivistysmassa, joka kovettuu ilmankosteuden vaikutuksesta. Egoflex 423 soveltuu sekä sisä- että ulkotiloissa olevien lattioiden liikunta- ja sahasaumojen tiivistämiseen.  

Makkara (600 ml)  puristetaan saumauspuristimella suoraan lattiasaumaan.  Jättää siistin ja likaa hylkivän pinnan. Egoflex 423 -tiivistysmassan tartunta betoniin on erinomainen. Kovettunut sauma kestää kulutusta, kemikaaleja ja mekaanista puhdistusta.

Egoflex 423 esite

Egoflex 423 käyttöturvallisuustiedote

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.