Kuivasirotteet ja lattiapinnoitteet

Seipark Toriparkki – Seinäjoki

Logistiikan merkitys suurissa kaupungeissa korostuu entisestään, kun kaupunkikeskustojen tila on kortilla. Näin myös Seinäjoella, jossa ihmisten liikkuvuuden, asumisen, palvelujen sekä kaupunki-infrastruukturin yhteensovittaminen on avainasemassa ja määrittää kaupungin toimivuuden.

Seinäjoen kaupungin pysäköinnin järjestämistä ja kehittämistä varten perustettiin pysäköintiyhtiö Seipark Oy. Seipark hyödyntää pysäköintiratkaisuissaan edistyksellistä teknologiaa sekä innovatiivisia pysäköinnin lisäpalveluja. Seiparkin maan alla sijaitseva Toriparkki sijaitsee kaupungin ytimessä ja on tärkeä linkki ihmisten ja palvelujen välillä. Toriparkin viihtyvyyteen on kiinnitetty erityisesti huomiota, kirkkaat värit sekä tilavat ja valoisat pysäköintitilat houkuttelevat parkkeeraamaan. Lisäksi esteettömät kulkutiet, useat uloskäynnit ja vapaiden parkkipaikkojen merkkivalot helpottavat parkkeerausta.

Reilun kahdensadan auton pysäköintitiloissa lattian kestävyys on koetuksella, kun autojen renkaat, kosteus ja kemikaalit rapauttavat lattiapintaa. Semtun Sem®Quartz 700 -kuivasirote oli vastaus tähän haasteeseen. Sem®Quartz 700 soveltui kohteeseen, sillä tuotteella saadaan aikaan noin kolminkertainen kulutuskestävyys ja erinomainen iskunkestävyys verrattuna pelkkään betonipintaan. Lisäksi tuotteella käsitelty pinta on helppo pitää puhtaana. Rakennusurakoitsijana kohteessa oli Lemminkäinen Infra Oy ja lattiaurakoitsijana BKK-Betonilattiat

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.