Kalliorakentamisen injektointiaineet ja -tarvikkeet

Injektoinnilla tiivistetään rakenteessa olevat halkeamat. Valikoimastamme löytyy sekä injektointiaineet että injektointitarvikkeet.

PC® Leakinject 2K Flex 6811 LV

PC® Leakinject 2K Flex 6811 LV on CE-merkitty kaksikomponenttinen, matalaviskoosinen MDI-pohjainen polyuretaani-injektointihartsi, joka soveltuu käytettäväksi sekä märissä että kuivissa halkeamissa. Veden kanssa reagoidessaan se muodostaa vaahtoa. Ilman vettä reaktiossa muodostuu joustava tiiviste.

PC® Leakinject 2K Flex 6811 LV -esite

PC®Leakinject UNI 6810

PC®Leakinject UNI 6810 on CE-merkitty, matalaviskoosinen ja yksikomponenttinen MDI-pohjainen polyuretaani-injektointihartsi, joka veden kanssa reagoidessaan muodostaa kiinteän vettähylkivän tiivisteen.Se on tarkoitettu halkeamien ja suurten rakojen vesitiivistykseen seinä- ja lattiarakenteissa, jotka eivät altistu painumille tai liikkeille. Se on nopeasti reagoiva luja PU-vaahto, joka tiivistää vuotokohdat ja veden tunkeumat.

PC®Leakinject UNI 6810 -esite

PC®Leakinject Hydrogel 6880

PC®Leakinject Hydrogel 6880 on CE-merkitty, matalaviskoosinen, yksikomponenttinen MDI-pohjainen injektointihartsi, joka ei tarvitse erillistä katalyyttiä. Se reagoi veden kanssa ja muodostaa joustavan umpisoluisen vaahdon. Tämä vaahto voidaan injektoida sellaisenaan suoraan vuotavaan halkeamaan tai veteen sekoitettuna (esim. 1:1). Injektoinnin jälkeen se vaahtoaa ja laajenee täyttäen raot ja muodostaen tiiviin, läpäisemättömän polyuretaanitiivisteen.

PC®Leakinject Hydrogel 6880 -esite

Injektointitarvikkeet

Valikoimastamme löytyy injektointiin liittyvät tarvikkeet, kuten injektointitulpat, -letkut, -suuttimet, -letkurasiat, -prässit ja -laitteet.

Injektointitarvikkeet

Injektointilaitteet

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.