Yritys

Semtu Oy on toiminut jo vuodesta 1942 rakennusmateriaalien ja rakennusalan kehitysratkaisujen esille tuojana. Semtun rooli teknisenä tukkukauppiaana on vahva laajan päämies- ja asiakasverkoston ansiosta. Toimintakenttämme on Suomi, Baltia ja Venäjältä Pietarin alue.

Konsernimme toiminta perustuu ammattitaitoiseen henkilökuntaan, hyvään logistiikkaosaamiseen ja maailmanlaajuiseen toimittajaverkostoon. Pyrimme löytämään toiminta-alueellemme teknisesti ja laadullisesti parhaat tuotteet.  

Toimintamallimme on uusien tuoteratkaisujen esille tuominen ja lisäarvon luominen asiakkaillemme. Asiakas on työnantajamme, jota haluamme kuunnella ja auttaa.

Toiminnassamme noudatamme tiukkoja laatu- ja ympäristömääräyksiä. Tavara- ja raaka-ainetoimittajiltamme edellytämme vastaavia toimintamalleja. Tuotteidemme tulee olla lakien ja määräysten mukaisia ja toimia ilmoitetulla tavalla. Eettisten ja kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen on meille tärkeää.

Olemme sitoutuneita tuotteidemme jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen. Tämä on mahdollista monivuotisten asiakas- ja toimittajakumppanuuksien kautta sekä seuraamalla tiiviisti alan kehitystä eri kontaktien, tapahtumien ja medioiden välityksellä.

Semtu-konserniin kuuluvat AS Semtu Virossa sekä SIA Semtu Latviassa.