Kaikki uutiset

julkaistu 2.1.2018

Pitkän tähtäimen strategian mukaisia muutoksia Semtussa

Rakennusinsinööri Lassi Määttä on nimitetty Semtu Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2018 alkaen.

Lassille on karttunut jo 17 vuoden kokemus Semtussa, viimeksi Rakennetekniikkaosaston johtajana pääosin betoniteollisuudessa käytettävien teräsosien parista, rakennustarvikkeet ja lattiatuotteet mukaan lukien. Hänen vastuullaan on myös jatkossa Semtun teräsosa- ja rakennustarvikeliiketoiminnan kehittäminen. Aikaisempaa työkokemusta Lassilla on rakennesuunnittelijan sekä rakennusten huoltojärjestelmien projekti-insinöörin toimista.

Edelliset 8 vuotta toimitusjohtajana toiminut DI Pirjo Tepponen jatkaa edelleen yhtiön palveluksessa Betonitekniikkaosaston johtajana. Pirjon vastuualueena on betonikemikaalien myynti-, kehitys- ja laatutyön lisäksi koko rakennuskemikaaliliiketoiminnan kehittäminen. Lisäksi hän jatkaa Semtun ja tytäryhtiöiden hallitusten jäsenenä.

Tavoitteenamme on hyödyntää jatkuvuutta ja samalla vahvistaa tavoitteellista uusien ideoiden ja ratkaisujen hakua asiakkaidemme eduksi.

Lassi Määttä
puh. 0207 619 387, 040 5514 344
lassi.maatta@semtu.fi

Toimitusjohtaja, Kunnallistekniikka- ja infrarakennustuotteet

Pirjo Tepponen 
puh. 0207 619 376, 040 5090 644
pirjo.tepponen@semtu.fi

Sementit, betoniteollisuuden tuotteet ja kemikaalit

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.