Kaikki uutiset

julkaistu 12.4.2019

Semtun tuotevalikoimaan on lisätty laadukas ja kestävä FiReP® POWERTHREAD, FiReP® SPINMAX sekä FiReP® SPINSET -kalliopulttiperhe

 

FiReP® POWERTHREAD on kalliopultti, joka on valmistettu lasikuituvahvisteisesta polymeerista. FiReP® POWERTHREAD on tavanomaista lujempi ja kuormituskestävämpi kalliopultti. Jatkuvan kierteen ansiosta peruspulttia voi helposti lyhentää ja tuotteilla on hyvä korroosionkestävyys, lujuus ja ne soveltuvat sekä lopulliseen lujitukseen että kaivosten väliaikaiseen lujittamiseen. Tuote on myös kevyt verrattuna teräspulttiin.

FiReP® SPINMAX on itseporautuva korkea vääntövastuksinen ja hyvin injektointipainetta kestävä kalliopultti. SPINMAX on korroosiokestävä ja taloudellinen vaihtoehto, joka tarjoaa suuria etuja nykyaikaisille tunnelilouhintamenetelmille, joissa aika on rahaa.

FiReP® SPINSET on luotettava, nopea ja taloudellinen sidontajärjestelmä, jonka avulla voidaan asentaa esijännitettyjä pulttiryhmiä kaivoskäytävän kattojen tuentaan.

Tutustu lähemmin tuotteisiin:

FiReP® kalliopultit

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.