Kaikki työpaikat

julkaistu 18.9.2018

Haemme 

TUOTELINJAPÄÄLLIKKÖÄ  betonikemikaalit-tuotealueelle

Tehtävän vastuualueena on Semtun edustamien ja valmistamien betonissa ja betonipintojen käsittelyssä käytettävien kemikaalien tuotekehitys, markkinointi ja myynti. Asiakkaina ovat betonirakentamisen parissa toimivat tehtaat ja tuotevalmistajat.

Tehtävässä toivotaan betoniteollisuuden ja betonin valmistuksen tuntemista sekä kokemusta vastaavan tyyppisestä tehtävästä ko. tuotealueella. Tehtävä edellyttää alan soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI). Suomen lisäksi edellytämme englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jota voit kehittää päämiestemme asiantuntemuksen ja organisaation tuella, jatkuvan tuotekoulutuksen Suomessa ja muualla Euroopassa. Saat mukavat työkaverit, kilpailukykyisen palkkauksen + yhtiön tulokseen perustuvan bonuksen sekä tarvittaessa autoedun.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman p. 044 3434417. Jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi 1.10. mennessä alla olevan linkin kautta. Sähköinen hakemus osoitteessa www.targetheadhunting.fi > Työnhakijalle > Avoimet työpaikat. 

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.