Kaikki työpaikat

julkaistu 31.1.2019

Haemme

Myynti-insinööriä

Suunnittelijamarkkinointiin ja tekniseen tuotemyyntiin. Toiminta-alueena on koko Suomi.

Pääset työskentelemään laadukkaiden ja tunnettujen eurooppalaisten tuotteiden parissa ja hyödyntämään päämiestemme vankkaa teknistä osaamista.

Tehtävänäsi on myydä ja markkinoida Semtun tuoteratkaisuja insinööri- ja arkkitehtitoimistoille sekä rakennusteollisuuden asiakkaille. Tehtäviisi kuuluu osallistua myös tuotekehitykseen. Toimenkuvan tuotevalikoima painottuu pääasiassa betonirakentamisessa käytettäviin teräsosiin.

Edellytämme tehtävän vaatimustasoa vastaavaa koulutusta (rak. ins, DI) ja rakennusalan tuntemista. Rakennesuunnittelukokemus ja mallinnus/piirto-ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi.

Pääset betonirakentamisen ytimeen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja yrityksen toimintaa meidän ja päämiestemme tuella.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Simo Österman p. 044 343 4417. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 14.2.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa www.targetheadhunting.fi > Työnhakijalle – Myynti - Insinööri, Semtu Oy

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.