Pölynsidonta- ja imeytysaineet

Sem®Protect Li -nano on litiumsilikaattipohjainen betonin pölynsidonta-aine. Se tunkeutuu pienen partikkelikokonsa ansiosta syvemmälle betoniin kuin natriumsilikaattipohjaiset tuotteet. Lisäksi se reagoi betonissa tehokkaammin ja tasaisemmin jättäen laadukkaamman lopputuloksen natriumsilikatteihin verrattuna.
Sem-Protect-Li-nano-esite.pdf
Sem-Protect-Li-Nano-ktt.pdf

Sem®Protect Si on natriumsilikaattipohjainen betonin kyllästysaine, joka soveltuu pölynsidonta-aineeksi sekä pysty- että vaakapinnoille. Tuote on hajuton, helposti käsiteltävä, käyttövalmis neste.
Sem-Protect-Si-Esite.pdf
Sem-Protect-Si-ktt.pdf

Evercrete® V on CE-merkitty (SFS-EN 1504-2:n mukainen) betonipintojen suoja- ja impregnointiaine, joka suojelee betonipintoja rappeutumiselta. Se tunkeutuu erityisen katalyytin avulla jopa 40 mm syvälle betoniin. EverCrete® V soveltuu vedeneristeeksi ja pysyväksi suojaksi kaikenlaisille betonipinnoille.

Se todistetusti myös parantaa pakkaskestävyyttä. Lue lisää

EverCrete-V-esite.pdf 
Evercrete-ktt.pdf
CE: Suoritustasoilmoitus

SurfaPore® C  
Vesipohjainen nanoteknologiaan perustuva betonipinnan pölynsidonta-aine. Ei muodosta kalvoa.

SurfaPore ®C vähentää kosteuden imeytymistä materiaaliin estäen sienien, sammalen sekä muiden kasvustojen kehittymistä ja tarttumista materiaalin pintaan. Samalla se vähentää kloridien/suolojen tunkeutumista rakenteeseen.

SurfaPoreC-esite.pdf   
SurfaPore-C-ktt.pdf
CE: Suoritustasoilmoitus

SurfaShield® C
Kustannustehokas tuote, jolla pinnasta saadaan itsepuhdistuva.

SurfaShield-C-esite.pdf
SurfaShield-C-ktt.pdf

Tuotteiden levitykseen sopii luotettava Gloria-paineruisku:
Gloria-paineruisku-esite.pdf