Pinnan suoja-aineet

Pinnan lopulliseen käsittelyyn ja tiivistämiseen/suojaamiseen käytetään pinnan käsittelyaineita, joita ovat mm. mm. impregnointi- ja pölynsidonta-aineet. Aineet tunkeutuvat jopa 40 mm syvälle betoniin ja reagoivat betonissa olevan kalsiumhydroksidin kanssa. Tämä reaktio tiivistää pinnan ja tekee siitä pölyämättömän. Myös vesitiiviyden parantaminen on tietyillä tuotteilla mahdollista. Julkisivujen suojaamiseen käytetään pinnan suoja-aineita.

Protec-W2.jpg

Evercrete® V on CE-merkitty (SFS-EN 1504-2:n mukainen) betonipintojen suoja- ja impregnointiaine, joka suojelee betonipintoja rappeutumiselta. Se tunkeutuu erityisen katalyytin avulla jopa 40 mm syvälle betoniin. EverCrete® V soveltuu vedeneristeeksi ja pysyväksi suojaksi kaikenlaisille betonipinnoille.

Se todistetusti myös parantaa pakkaskestävyyttä. Lue lisää    

EverCrete-V-esite.pdf
Evercrete-ktt.pdf

CE-merkitty: suoritustasoilmoitus

Pieri® Protec W tehostaa pinnan suojausta. Pieri® Protec W muuttaa betonin pintaan tarttuvan nesteen kontaktikulmaa suuremmaksi, jolloin se muuttaa nestepisaran muotoa ja saa aikaan ns. hanhenselkäefektin. Pieri® Protec W:n luoma kalvo estää nesteen imeytymisen betoniin mutta päästää betonin sisällä olevan kosteuden pois. Pieri® Protec W hylkii öljyjä ja rasvoja ja se sopii erinomaisesti värillisille pinnoille ja valkobetoniin sekä pihakiveyksille.
Pieri-Protec-W-esite.pdf
Pieri-Protec-W-ktt.pdf

Pieri® Graffistop SP Aqua on ympäristö­ystävällinen, liuotteeton vesipohjainen emulsio, joka muodostaa värittömän mattapintaisen kalvon, joka estää graffitien (muste, tussit, spraymaalit) tunkeutumisen alustaan. Graffitit poiste­taan helposti ja nopeasti kalvon mukana kuumavesipainepesurilla tai höyry­pesurilla.

Pieri-Graffistop-SP-Aqua-esite.pdf
Pieri-graffistop-SP Aqua-ktt.pdf

SurfaPore® C  

Vesipohjainen nanoteknologiaan perustuva betonipinnan pölynsidonta-aine. Ei muodosta kalvoa.

SurfaPore ®C vähentää kosteuden imeytymistä materiaaliin estäen sienien, sammalen sekä muiden kasvustojen kehittymistä ja tarttumista materiaalin pintaan. Samalla se vähentää kloridien/suolojen tunkeutumista rakenteeseen.

SurfaPoreC-esite.pdf   
SurfaPore-C-ktt.pdf

CE-merkitty: suoritustasoilmoitus