LORO®-parvekkeiden vedenpoistojärjestelmät

LORO®-vedenpoistojärjestelmät koostuvat vedenpoistokaivoista, siivilöistä sekä syöksyputkista tiivisteineen. LORO®-vedenpoistojärjestelmästä löytyvät ratkaisut erilaisille betonirakenteen pintakerroksille:

  • vedeneristyskermillä tehtäville pinnoille
  • käännetyille kattorakenteille
  • lämmöneristeen päälle asennettavalle vesieristyskermille
  • pinnoittamattomalle betonipinnalle, jne. 

LORO®-vedenpoistojärjestelmän valintataulukosta löytyy kuhunkin rakenteeseen suositeltava kaivomalli. Järjestelmiä valmistetaan DN50, DN70 ja DN100 putkikokoina. Putkistoja on saatavana kuumasinkittynä sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuina. Useimmat LORO®-järjestelmät ovat paloluokiteltuja. Paloluokat on listattu valintataulukossa.

LORO®-valintataulukko

Loro®-järjestelmäesite

 

Muutamia järjestelmäesimerkkejä: 

1)
GF-sarjan kaivo sivulle viettävällä syöksyputkella. Tarkoitettu siveltävällä vedeneristyspinnoitteella käsitellylle betonilaatalle.

2)
Porareikään asennettava IK-sarjan kaivo sivulle kääntyvällä syöksyputkistolla. Esimerkiksi korjauskohteisiin, joissa vedenpoisto järjestetään olemassaoleville parvekkeille.

3)
Pinnoittamattomaan betonilaattaan asennettava I-sarjan kaivo pystysuoralla syöksyputkistolla. Putkistoihin on saatavilla erimuotoisia liitos-, jatkos- ja adapteriosia.

Semtu on rakennusalan tekninen tukkukauppa. Kehitämme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja betoni- ja rakennusteollisuudelle – jo vuodesta 1942.