Muottimatriisit

NOEplast- muottimatriisit ovat joustavia polyuretaanimatriiseja, joiden avulla betonipintaan voidaan muovata halutunlaisia kuvioita, jotka tekevät pinnasta kolmiulotteisen.

Matriisin taustana on ainutlaatuinen lasikuituverkkokangas, joka lujittaa matriisia. Matriiseja voidaan käyttää sekä elementtituotannossa että paikallavalussa. Olosuhteista riippuen matriisi kestää jopa 100 valukertaa. NOEplast-matriisit voidaan kierrättää ja ne ovat uv-valonkestäviä ja mittansa pitäviä.

Vakiomallistossa on yli 100 erilaista kuviota, joilla betonirakenteesta saadaan yksilöllinen ja kuitenkin ympäristöönsä sopiva suunnittelijan näkemyksen mukaisesti. Mallistosta löytyy puukuviointia, kivi- ja tiilipintaa, karkeita ja sileitä pintoja, ornamentteja sekä graafisia kuvioita. Matriisit voidaan myös räätälöidä tilaajan toiveiden mukaisesti.

Tutustu matriisivalikoimaan tästä linkistä.

NOEliner-kuviomatriisit on puolestaan kehitetty erityisesti liukastumista estävien kitkapintojen valmistamiseen esimerkiksi terasseille, ovien edustoille, portaikkoihin ja muille kulkuväylille. Niillä voidaan valaa suuria yhtenäisiä pintoja.

NOEliner kuviomatriisit on valmistettu kulutusta kestävästä kudosvahvisteisesta PVC-muovista. Ne ovat ohuita - vain n. 2,0 mm ja pysyvät liimattuna erittäin hyvin kiinni tasaisella alustalla. NOEliner-matriisit kestävät 15 - 20 valukertaa.

Tutustu kuviovaihtoehtoihin tästä.